Continental

Med en omsetning på rundt 25,5 mrd euro i 2010, er Continental en av verdens største leverandører til bilindustrien. Som leverandør av blant annet bremsesystemer, chassis-komponenter, bilelektronikk, dekk, sikkerhetssystemer og tekniske slanger bidrar Continental til økt trygghet i trafikken samt global klimasikkerhet. Selskapet er også en partner i fremtidens nettverkskommunikasjon mellom biler. Continental har 149.000 ansatte i 46 land.

Continental er en solid leverandør innen dekk i Norge.

 

Nokian

Nokian Tyres – spesialist på nordiske forhold

Nokian har produkter som gir merverdi for kunder og forbrukere. Kunnskaper om – og spesialkompetanse på – nordiske forhold er grunnlaget for produktutviklingen: Vinterdekk, SUV-dekk. dekk for skogsmaskiner og skogstraktorer, vinterdekk for lastebiler og busser.  
Produksjonen av Nokian dekk foregår på egne fabrikker i Nokia, Finland og i Vsevolozhsk, Russland. Avtaleproduksjon i Indonesia, Kina, Slovakia, Spania, India og USA.  

 

www.nokiantyres.no

 

Goodyear

Goodyear Tire & Rubber Company ble grunnlagt i 1898 når Frank Seiberling kjøpte selskapets første fabrikken med penger han hadde lånt av sin svigerbror. Gummi og bolmull måtte fraktes fra andre siden av jorden, til en innlandsby som bare hadde begrenset jernbanetransport. Seiberling oppkalte selskapet etter den modige pioneeren Charles Goodyear, som oppdaget vulkanisering. Han bestemte også det distinktive varemerket, den bevingede foten, som stadig er en symbolsk link til selskapets fortid.

Goodyear er en av verdens ledende dekkprodusenter innen høykvalitets- og ultrahøykvalitetsskiktet.
 
 

Scandekk

Scandekk er en av nordens ledende regummieringsfabrikker for buss og lastebildekk.  Scandekk har spesialisert seg på regummiering av dekk for nordiske forhold.
Scandekk er en av Norges største regummieringsfabrikker med en kapasitet på rundt 40.000 buss- og lastebildekk i året.
Bodahl-Johansen er trolig Norges eldste regummieringsbedrift og startet med regummiering tidlig på 1930-tallet og er idag en av Europas mest moderne og effektive regummieringsfabrikker hvor tredje generasjon leder driften..
Scandekk er en komplett leverandør, og en av få som produserer etter begge systemer.
 

Yokohama

Yokohama ble grunnlagt i 1917 og er verdens 6 største dekkprodusent og har fabrikker i en rekke land.
Yokohama er anerkjent for sin høye teknologi og prima kvalitet både blant bilinteresserte og bransjefolk.
I Norge er Yokohama det ledende dekkmerke innen motorsport.
 
Importør i Norge er AutoGrip.