Røwdehjul

Røwdehjul er Røwde & Co’s merkenavn for salg av dekk og hjulkomponenter til land/skogbruk, transport og natur/fritid.
Vi er blant landets eldste dekkgrossister og har siden 1946 forsynt våre forhandlere med spesialdekk og slanger.
Fra vårt lager på Helsfyr i Oslo sender vi varer over hele landet. Vi har spesialkompetanse på dekk, felger og nav til alle typer hengere og traktorer.

Ring oss på 23037610 eller kontakt oss på post@rowde.no ved spørsmål.

 

Felgimport

Felgimport Norge AS er Norges største importør og distributør av merkevarer innen felger.

 

Heda

AS Heda ble etablert i 1971, og er i dag leverandør til bilgummibransjen.

 

Per Sigtun

Har drevet med hjulrekvisita siden 1976 og fører alt du måtte trenge i ditt arbeid som dekkspesialist.

 

Rodin

Rodin & Co er en betydelig aktør i det norske markedet innen autoutstyr, verkstedutstyr og service. Selskapet ble etablert av Karl Oskar Rodin i 1932, og eies i dag av brødrene Erik og Jørgen Rodin. Rodin & Co har hovedkontor og lager på Skedsmo utenfor Oslo, i tillegg til landsdekkende salgs– og serviceapparat. Firmaet representerer kjente varemerker av høy kvalitet og tilbyr spesialkompetanse innen verkstedutstyr. Selskapet har 70 ansatte og omsetter for omkring 200 millioner kroner. I tillegg til sin kjernevirksomhet, har Rodin & Co AS eierandeler i Torshov Bilrekvisita AS og i Fossdal Services AS, på henholdsvis 40 og 60 prosent. Selskapet leverer i dag både til Bilbransjen, Båtbransjen, offentlige instanser og ulike store kunder innen skipsbygging, maskinentreprenører og busselskaper..

 

Sønnak

Exide Technologies har virksomhet i mer enn 80 land og er en av verdens største produsenter og "gjenbruker" av blysyrebatterier. Exides fire globale divisjoner – Transportation Americas, Transportation Europe and Rest of World, Industrial Energy Americas and Industrial Energy Europe and Rest of World – tilbyr et omfattende sortiment av produkter for lagring av elektrisk energi samt tjenester for industri- og transportsektorene.